De sportiefste challenge in lockdown!

Doe mee met de sportiefste challenge in lockdown: The Climb! Meld je aan als individu of stel je eigen team samen. Door bergen te beklimmen op je eigen trap help jij mee om de meest kwetsbare mensen in ontwikkelingslanden te beschermen tegen de gevolgen van de coronacrisis. Jij blijft fit en helpt tegelijkertijd mensen ver weg die dat heel hard nodig hebben. Met het sponsorgeld dat je ophaalt, delen wij voedselpakketten, water en zeep uit en geven we voorlichting en medische hulp. 

The Climb

Uw cookieinstellingen staan het niet toe deze inhoud te tonen. Klik hier om uw voorkeuren aan te passen.

Meedoen in 3 stappen

We sturen je een persoonlijk plan, zodat je goed voorbereid kunt starten. Je kunt de trap in je huis of flat beklimmen of een laag krukje gebruiken. Deze 10-daagse challenge begint op donderdag 11 juni, zodat je nog genoeg tijd hebt om te trainen en sponsors te verzamelen! En je staat er niet alleen voor. Op zaterdag 20 juni kun je (online) samen met een bekende sportieveling de laatste loodjes afleggen. Wie dit is houden we nog even geheim. Doe jij mee?

Zo doe je mee:

Meld je aan via de knop hieronder en maak jouw persoonlijke deelnemerspagina aan

Kies een van de drie bergen om te beklimmen (starter, gevorderde, expert) en bereken het aantal treden per dag

Vraag je vrienden en familie om je te sponsoren en haal zoveel mogelijk geld op voor het goede doel

 

Enthousiast?

* Eén trap is gemiddeld 15 treden hoog. De afstand tussen de treden is gemiddeld 25 cm. Eén keer de trap op én neer is circa 7,5 meter. We hebben de hoogte van de bergen afgerond op hele getallen. 

Ben je klaar voor de uitdaging?

Meld je hieronder aan en ontvang een persoonlijk plan, zodat je de top kunt behalen.

Stappen zetten met je eigen supporters

Meedoen is nóg leuker met een grote groep supporters die jou aanmoedigt. Verzamel zoveel mogelijk supporters en haal een zo hoog mogelijk bedrag op. Zo bereiken jullie samen de top!

3 tips om aan je fanbase te bouwen: 

1. Deel je persoonlijke actiepagina op InstagramTiktokFacebook en Twitter

2. Stuur een berichtje naar al je vrienden via Whatsapp

3. Doe een oproepje via jouw kerk(blad) 

Crisis op crisis 

Het coronavirus zet de wereld op z’n kop. Miljoenen mensen worden geraakt. In Nederland, maar ook in de meest arme regio’s van de wereld. Vooral de lockdown raakt deze mensen hard. Want hoe kun je geld verdienen om eten te kopen als je de deur niet uit mag? Mensen die al leven in crisisgebieden krijgen er nu nog een crisis bovenop, wat zorgt voor desastreuze gevolgen. Daarom komt Tear in actie! We verlenen hulp op de plekken waar dat het hardst nodig is. We delen voedsel, water en zeep uit en geven we voorlichting en medisch hulp. Dit kunnen we alleen niet zonder jou. Help jij mee? 

Bekijk waarvoor je klimt:

Deze landen zijn voorbeelden van landen die jij steunt door mee te doen aan deze actie.

Tear The Climb